Mbappé får bekræftelse

ساخت وبلاگ
چکیده : Denne sommers verdensmesterskab i Rusland skinner Mbappé og bliver en af de største sp... با عنوان : Mbappé får bekræftelse بخوانید :

Denne sommers verdensmesterskab i Rusland skinner Mbappé og bliver en af de største spillere i det franske holds mesterskab, og i klubben er også kernefiguren i Paris Saint-Germain. Mbappes fantastiske præstation har tiltrukket alle parters opmærksomhed og betragtes som en ny fodboldstjerne i fodbold. Fans med Günstige Fußballtrikots er stolte af ham.

Som en ungdom under 20 år er Mbappé allerede på toppen af verdens fodbold. Mbappé kan siges at være den mest blændende stjerne i fodboldens verden i 2018. Årets Golden Globe Awards, pressede Mbappé Messi til fjerdepladsen. Samtidig vandt Mbappé også Copa Award for spillere under 21 år. Mange forældre håber, at børn med Paris Saint-Germain trikot kan være lige så gode som Mbappé. Copa-prisen opfylder dog ikke Mbappé, og fremtidige Mbappé Golden Globe Awards kan kun være et spørgsmål om tid.

Med hensyn til fremtiden tror jeg, at Mbappes Golden Globe Award kun er et spørgsmål om tid. Jeg tror,at mange fans også har store forhåbninger for ham.

...
نویسنده : dess بازدید : 1 تاريخ : دوشنبه 19 آذر 1397 ساعت: 13:03